Etsimme kokenutta tuottajaa

Woltti on on Suomen palkituin ja kansainvälisin kokemuksellisen markkinoinnin toimisto. Teemme toimenpiteitä, joilla saadaan aikaan mitattavia tuloksia.

Woltti jatkaa voimakasta kasvua ja haemme nyt joukkoomme sinua kokenut

TUOTTAJA

Etsimme kunnianhimoista ja aikaansaavaa tuottajaa, jonka tärkein tehtävä on tuottaa erinomaisia ratkaisuja asiakkaan toimeksiantoon. Etsimällämme henkilöllä on oltava aito halu, asenne ja kyky palvella asiakasta ja löytää erilaisia, jopa ennennäkemättömiä ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen. Rohkeus ja uskallus, ongelmanratkaisukyky ja –halu ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Sinulla on jo osaamista, kokemusta ja näkemystä sekä tapahtumien että messujen tuottamisesta, samoin kuin moderneista digitaalisista ratkaisuista. Arvostamme kansainvälistä kokemusta. Markkinointiosaamisesi on monipuolista ja ymmärrät myös teknisesti web-ratkaisujen tuottamista.

IT-osaamisesi on vahva. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Koulutustaustasi on joko kaupallinen tai tekninen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon johtaja Hannu-Pekka Hämäläinen 040 739 5626.

Me wolttilaiset lupaamme sinulle huikean työyhteisön, ympärillesi ihmiset joihin voit tukeutua ja jotka innostavat sinua päivästä toiseen ylittämään itsesi. Olemme ammattilaisia, lunastamme lupauksemme tinkimättömästi. Asiakkaiksemme on valikoitunut eri alojen mielenkiintoisimpia yrityksiä ja loistavia tyyppejä. Pidämme omistamme hyvää huolta, niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme.

Hae heti tästä linkistä:

https://podio.com/webforms/18771840/1263121