Woltti Groupin ja hotelliketju Scandicin yhteistyö nostaa osallistujien ja esiintyjien mukavuuden hybriditapahtumissa uudelle tasolle.

Yritysten sisäisten ja sidosryhmille suunnattujen tapahtumien tarpeeseen vastataan yhä useammin studiosta lähetettävällä, interaktviisella hybriditapahtumalla, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja osa tavoitettavissa ruudun kautta.

”Haluamme tehdä hybriditapahtumista vielä vähän parempia ja erityisesti osallistujille mukavia. Usein lähetykset tehdään kolkoista ja hankalasti saavutettavista paikoista tekniikan ehdoilla”, Woltti Groupin Business director Jarkko Kivikoski sanoo.

Woltti Group on ratkaissut asian pohjoismaisen hotelliketju Scandicin kanssa. Lokakuussa yritykset avasivat Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Scandic Parkin tiloihin Scandic Tapahtumastudion.

”Keskeisen sijainnin vuoksi sinne on helppo tulla. Scandicin pitkä kokemus hotellipalveluista ja kokousten järjestämisestä takaa sen, että tila on vieraille viihtyisä.”

Laadukas kuva laadukkaassa ympäristössä

Studioon mahtuu yleisöön 50 ihmistä istumaan väljästi ja turvavälit huomioiden. Studio on varustettu kuvauskalustolla, joka mahdollistaa televisiotasoisen kuvan ja äänen lähettämisen hybriditapahtumaan etänä osallistuville. 

”Tapahtuman puhujat voivat saapua puhumaan studioon tai heidän puheenvuoronsa voidaan striimata studioyleisölle ja etäosallistujille sieltä, missä he ovat.”

Tapahtumastudion tyylikkäät peruselementit ja kalusteet säilyvät tapahtumasta toiseen. Jokaisen tapahtuman ilmettä voidaan personoida studiolavan takana sijaitsevien suurten näyttöjen kuvasisällöllä. Tapahtumastudioon istuvat hyvin esimerkiksi yrityksen sisäisen viestinnän strategiatapahtumat tai virtuaaliset messut.

”Verkon yli järjestettävät hybriditapahtumat yhdistävät ihmiset sijainnista riippumatta. Ne myös tarvitsevat laadukkaan ja viihtyisän kotipesän, joka sitoo virtuaaliset elementit yhdeksi kokonaisuudeksi.”  

30 kaupungin verkko rinnakkaistapahtumien runkona

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat syntyneet korona-ajan tarpeista. Scandicin myyntijohtaja Antti Karjalainen uskoo niillä olevan paikkansa pandemian väistyttyäkin. 

”Aidoille kohtaamisille on paikkansa ja tarpeensa, kun se taas on mahdollista, sillä ihmisen kohtaamista ei voi korvata. Samalla yritykset ovat kuitenkin oppineet nyt uudet tavat toimia, ja hybriditapahtuma on jatkossakin hyvä tapa tavoittaa suuri määrä ihmisiä”, Karjalainen sanoo.

Scandic on luonteva kumppani Woltti Groupin hybriditapahtumille. Hotelliin on helppo jäädä yöksi, ja se tarjoaa kaikki yritysvieraiden tarvitsemat ravintolapalvelut. 

”Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeeseen tavata ihmisiä korona-aikanakin hybriditapahtumissa, jotka voidaan järjestää korona-aikanakin hotellissa turvallisesti”, Karjalainen kiteyttää.

Suomessa Scandicin hotelleja löytyy 30 paikkakunnalta. Ketjun laajuus palvelee Tapahtumastudion toimintaa. Eri kaupunkien kokouspaikat ja etäosallistujat voidaan yhdistää ja lähettää ristiin Woltti Groupin vuosien kokemuksen ja Scandicin laadukkaiden tilojen avulla.

Kaipaatko apua hybriditapahtumien suunnitteluun ja tuotantoon? Ota yhteyttä jarkko.kivikoski@wolttigroup.fi