The GasFest 2017 – yhdessä tehden

The GasFest 2017 -tapahtuma yhdisti kaasualan kuumimpia aiheita viihteelliseen yhdessäoloon.

Työpajoja perinteisen konferenssin sijaan

Kaksipäivänen The GasFest 2017  -tapahtuma järjestettiin Amsterdamissa, jonne kaasualan korkean profiilin päättäjät kokoontuivat viettämään aikaa yhdessä. Perinteisen konferenssin sijasta osallistujat tuottivat itse tapahtuman sisällön räätälöityjen workshoppien avulla.

The GasFest herätti kansainvälistä kiinnostusta

Tapahtuma yhdisteli alan kuumimpia aiheita viihteellisempään yhdessäoloon. Osallistujat eivät olleet koskaan kokeneet vastaavaa ja The GasFest 2017 on noteerattu tapahtuma-alalla myös kansainvälisesti. Tapahtuma valittiin finalistiksi kansainvälisessä Cannes Heavent Awards –kilpailussa!

Ota yhteyttä


  Lue lisää

  Konseptit
  & strategia

  Kohtaamisten avulla voidaan vaikuttaa ihmisten tunteisiin jopa televisiota tehokkaammin. Ilman strategista ajattelua tässä onnistuminen on kuitenkin hakuammuntaa.

  Kansainväliset
  tapahtumat

  Kansainvälinen tapahtuma on helppo järjestää, kun yksi yhteyshenkilö hoitaa kaiken. Me Woltilla olemme toteuttaneet satoja kansainvälisiä tapahtumia lähes kaikkialla maailmassa.
  Referenssi

  Sunnuntaimummit – anna hyvän kiertää

  Ihmisiä aidosti koskettavan Sunnuntaimummit -tapahtumakonseptin avulla taistellaan yksinäisyyttä vastaan ja muistutetaan kirkon eri tavoista tehdä hyvää.

  Referenssi

  NOR-SHIPPING 2015 & Wärtsilä 31

  Lähdimme toteuttamaan Wärtsilän kanssa tapahtumaa, jollaista merenkulku- ja energiamarkkinoiden alalla ei ole ennen nähty.

  Referenssi

  AMPRIS – mediastuntti vailla vertaa

  Kokemuksellista markkinointia parhaimmillaan. Sitä oli AMPRIS.