DNA:n iPhonen lanseeraus ainoana suomalaistyönä EuBEA:n loppukilpailuun

DNA:n iPhone 5 -puhelimen myyntilanseeraus ylsi ainoana suomalaistyönä mukaan loppukilpailuun kisaamaan tämän vuoden European Best Event Awards -palkinnosta.

Arvostettu EuBEA on Euroopan laajuinen parhaita tapahtumamarkkinoinnin toimenpiteitä palkitseva kilpailu, jonka viimeiseen vaiheeseen markkinointialan huipuista koostuva raati ei liene aiemmin valinnut suomalaisyrityksiä.

DNA toi uuden iPhone 5 -älypuhelimen myyntiin Helsingissä 27. syyskuuta 2012, jolloin Michael Monroe heitti yllätyskeikan Esplanadin lavalla.

”Halusimme juhlistaa asiakkaidemme kanssa iPhone5 Suomen myynnin aloitusta. DNA:n tapaan toteutus oli erottuva, rohkea ja ihmisiä palveleva. Lopputulos oli erittäin onnistunut kaikilla mittareilla” tiivistää Kati Riikonen, DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan markkinointijohtaja.

Lanseerauksen pääsuunnittelija ja toteuttaja oli WolttiGroup. ”Työmme erottui joukosta siinä, että saimme suhteellisen pienellä budjetilla poikkeuksellisen paljon ansaittua huomiota ja julkisuutta niin sosiaalisessa mediassa kuin tiedotusvälineissä. Ennakkoluuloton asiakas tarttui rohkeaan ideaan”, Woltin asiakkuusjohtaja Jarkko Kivikoski kuvailee.

Käytännössä rock-keikka ymmärrettiin visualisoida DNA:n esiintymislavaksi, joka lavastettiin puhelimen näytön näköiseksi. Tieto yllätyskeikasta ja muuta sisältöä myös vuodettiin sosiaaliseen mediaan.
Tapahtuma saavutti erinomaisen näkyvyyden mediassa ja antoi räjähtävän lähdön myynnille.

Lisää artikkeleita

Woltti on MTL:n Laatuauditoitu jäsentoimisto

Markkinointiviestinnän toimistojen liitto MTL ja konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy ovat myöntäneet WolttiGroupille laatutodistuksen.

Jarkko Kivikoski puhujana Baltic for Events -tapahtumassa

Woltin Jarkko Kivikoski puhuu asiakkuuksista, ekosysteemeistä ja menestymisestä asiakkaiden kanssa.

David Kaye on aloittanut Woltti Groupin luovana johtajana

David Kayella on 20 vuoden kokemus markkinointi- ja mainonta-alalta maailman tunnetuimpien kansainvälisten brändien parissa.

Maria Geddes osaksi Woltin tiimiä!

Olemme saaneet lisää uusia kavereita!

Tervetuloa Emmi Rautaheimo!

Olemme saaneet taas uusia kavereita!

Woltti Group kasvaa jälleen! Tervetuloa Jukka Kosunen!

Olemme saaneet Wolttiin uuden kaverin!

Oona Rissanen osaksi Woltti-perhettä!

Saimme Wolttiin taas uuden kaverin!

Kaipaatko inspiraatiota? Tilaa uutiskirjeemme