Nopeimmat ja ketterimmät yritykset rakentavat vauhdilla uudenlaisia tunteita liekittäviä kohtaamisia avullamme. Wolttilaisten määrä kasvaa taas, joten esittelemme uusia Wolttigroupin liekittäjiä. Tutustu meihin!

Päivi Tähtinen

Päivi Tähtinen, vastaava tuottaja

Kuka? ”Olen järjestelmällinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen tapahtumatuottamisen kokenut ammattilainen. Vapaa-ajalla seikkailen luonnossa eräoppaan selviytymistaidoilla ja harrastan lännenratsastusta. Ison osan sydäntäni ovat vieneet moottoriajoneuvot ja erityisesti Jeepit.”

Mitä tekee? ”Wolttigroupissa vastaan projektien tuotannoista käytännöllisenä ongelmien ratkaisijana ja luotan monessa asiassa maalaisjärkeen. Asiaan kuin asiaan löytyy aina käytännönläheinen, tavoitteet täyttävä ratkaisu.”

Mistä liekittyy? ”Voimakkaimmat elämykset olen saanut suorissa livetapahtumissa, kun iso yleisö elää, maistaa ja haistaa samaa hetkeä, joka voimistuu ja lähtee resonoimaan koko yleisössä. Näistä tilanteista on aina jäänyt vahva tunnejälki, ja sehän meihin vaikuttaa! Sanaton viestintä, eleet ja ilmeet, välittyvät voimakkaammin livetapahtumissa.”

Matthias Möttö

Matthias Möttö, tekninen projektipäällikkö

Kuka? ”Olen haasteista innostuva rauhallisen lempeä nuoren pojan isä. Tykkään olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa mielenkiintoisia hankkeita yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnen tapahtumien takatilat, festarilavojen tekniikkateltat, jäähallien kattosillat ja valtameriristeilijän sokkelot kuin omat taskuni.”

Mitä tekee? ”Vastaan teknisenä projektipäällikkönä vaativien toteutusten järjestelemisestä suunnitelmalliseksi kokonaisuudeksi. Minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaiden moninaisia tarpeita, ja haluan löytää juuri sopivan ratkaisun ja teknisen toteutuksen tilanteeseen kuin tilanteeseen.”

Mistä liekittyy? ”Vaikuttavasti tehty lanseerauksen avajaisshow, jossa taitavasti toteutettu oikean tilan, tunnelman, valon, äänen ja muiden elementtien sinfonia tukee tarinankerrontaa, on esimerkki tilanteista, jotka saavat minut liekkeihin. Tietenkin jo ammattini vuoksi teknisesti haastavat toteutukset, joissa uusin tekniikka saadaan palvelemaan tapahtuman sisältöä ja viestiä vaikuttavalla tavalla, inspiroivat minua.”

Arina Habonen

Arina Habonen, Designer

Kuka? ”Olen monipuolinen luova suunnittelija, ja erityisosaamiseeni kuuluvat tila- ja sisustussuunnittelu sekä animaatio ja liikegrafiikka.”

Mitä tekee? ”Wolttigroupin designerina haluan hahmottaa asiakkaiden tavoitteista ja viesteistä oleellisen ja innovoida sen pohjalta visuaalisesti vaikuttavia ja kaupallisesti toimivia tilasuunnittelun ratkaisuja asiakkaillemme.”

Mistä liekittyy? “Tapahtumissa liekityn hyvästä fiiliksestä ja hyvästä meiningistä. Se syntyy ympärillä olevista ihmisistä, tapahtuman sisällöstä ja visuaalisuudesta. Suunnittelijana etsin aina uutta inspiraatiota vaikuttavien ja mieleen jäävien visuaalisten efektien luomiseen. Työssäni minua liekittää onnistumisen kokemukset ja asiakkaiden hyvä mieli.”