Ninni Arion

Olen yli 20 vuotta reissannut maailman messuilla vieden yrityksiä, tuotteita ja palveluita uusille markkinoille. Olen oppinut ymmärtämään, että myynti onnistuu, kun on kiinnostunut muista ihmisistä ja ilmiöistä, oppii havaitsemaan ne kohdat, missä apua kaivataan ja miten tämä kerrotaan ihmisille, jotka eivät ole kuulleet aiheesta aiemmin. Ystävällisyys toimii kaikissa maissa ja hymy avaa monia ovia. Kaikki kauppa on loppujen lopuksi ihmisten välistä kauppaa. Siksi tapahtumamarkkinointi on aina kiinnostanut minua. Tällä alalla me voimme auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa niin, että kohtaamisesta jää hyvä jälki, joka johtaa positiiviseen muutokseen.

Ihmisenä olen innostuvaa sorttia ja energiaa minulla riittää pienelle kylälle! Elän aktiivista elämää urheiluharrastusten, ystävien ja perheeni kanssa. Sydäntä lähellä ovat murtomaahiihto, luonto, käsityöt ja maastopyöräily. Joogamatolta minut löytää joka aamu.

Motto: Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.