Studio 33 on huippuammattilaisten operoima virtuaalisten tapahtumien tuotantostudio.

Haluatko tapahtumastasi inspiroivan, innostavan ja yhteisöllisen?

Studio 33 on Woltti Groupin huippuammattilaisten operoima virtuaalisten tapahtumien tuotantostudio hyvien yhteyksien päässä Vallila33 Business Parkin tiloissa (Teollisuuskatu 33 Helsinki). Studio palvelee alkuideoinnista valmiiseen lähetykseen. Yhdistämme TV-tuotannoista tutut ratkaisut verkkolähetyksen mahdollisuuksiin. Innostamme katsojat osallistumaan, vaikutamme ja luomme uudenlaista viestintää.

Teknisesti korkeatasoinen lähetys ja varma toteutus on studiossamme itsestään selvyys. Voit keskittyä viestiisi, kun ammattilaiset hoitavat teknisen tuotannon. Meidän kameroiden edessä kokemattomankin on helppo onnistua. Tuotamme nopeasti ja joustavasti sekä pienimuotoiset että isommatkin toteutukset. Autamme ohjelmakokonaisuuden suunnittelussa ja käsikirjoituksessa.

Studion yhteydestä löytyvät monipuoliset oheispalvelut, kuten kokous- ja koulutustilat sekä ravintolapalvelut. Studio 33:n avarissa tiloissa työskennellään vastuullisesti ja terveysturvallisesti. Studiossa on helppo tehdä visuaalisesti näyttäviä ja räätälöidyn brändi-ilmeen mukaisia toteutuksia. Isot screenit, tulostepinnat ja muunneltavat lavaste-elementit edesauttavat tuottamaan personoidun, oman näköisen lähetyksen. Hyödynnämme asiakkaan valmiita kuva- ja esitysmateriaaleja tai tuotamme tarvittaessa uutta graafista ilmettä.

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä vaikutuksen virtuaalisen tapahtumatoteutuksen avulla jarkko.kivikoski@wolttigroup.fi.