Lahja, joka antaa myös tulevaisuudessa

Suomalainen teknologiayritys, Wärtsilä, halusi vahvistaa brändikuvaansa modernina ja digitaalisena yrityksenä Suomen sata-vuotis juhlavuoden kunniaksi.

Suomi100 -juhlavuosi inspiroi Wärtsilää

Suomalainen teknologiayritys, Wärtsilä, halusi vahvistaa brändikuvaansa modernina ja digitaalisena yrityksenä Suomen sata-vuotis juhlavuoden kunniaksi. Päätavoite oli kasvattaa brändinäkyvyyttä ja brändin tunnettuutta ranketamalla kampanja, jossa annettiin takaisin kotimaalle ja sen kansalaisille. Päätettiin rakentaa todella uniikki lahja ja integroitu monikanavainen kampanja, jolla pystyttäisiin viestimään vähemmän tunnettua, ympäristöystävällistä puolta yrityksestä.

Yhteiskunnallisesti merkittävä lahja

Mikä voisi olla parempi lahja suomalaisille, kuin puhtaampi ympäristö ja puhtaammat meret? Wärtsilästä tuli pilotti yhteistyökumppani Seabin-hankkeeseen. Levittääkseen sanomaa Wärtsilä lähetti SUP-urheilijan erityiselle matkalle, jonka pituus oli 1300 kilometriä. Tämän matkan ympärille rakennettiin 18 erilaista kesätapahtumaa pitkin Suomen rannikkoa.

 

Ota yhteyttä


  Lue lisää

  Kokemuksellinen
  markkinointi

  Kokemuksellinen markkinointi luo voimakkaan tunne-elämyksen. Brändi, joka saa asiakkaan tunteet loistamaan, erottuu kilpailijoista. Kun asiakkaat sitoutuvat brändiin, bisnes sujuu.
  Referenssi

  Aito GoT-kokemus toi voiton Evento Awardseissa

  Digitaalisia elämyksiä ja aktivointeja hyödyntäen luotiin aidon tuntuinen kokemus sarjan faneille.

  Referenssi

  Paroc – yllättävää tuotemarkkinointia

  Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi toteutimme Lahden MM-kisoihin Paroc-saunan.

  Referenssi

  DNA <3 Jolla - hauskin jono

  DNA:n ja Jollan integroitu markkinointikamppanja jää historian kirjoihin yhtenä Suomen onnistuneimpana tuotelanseerauksena.

  Referenssi

  Veikkauksen sauna – paikka haaveilla

  Suomalaisten lauantaihin kuuluu lotto ja sauna. Yhdistimme nämä kaksi asiaa Veikkauksen lottosaunassa, jossa oli lupa haaveilla.